Geld verdienen: De 100 beste manieren!

Gemiddelde leestijd: 88 minuten
Geld verdienen de 100 beste manieren linksboven

Geld verdienen is iets wat we allemaal moeten. We kunnen onze rekeningen helaas niet met bloemetjes betalen. Misschien verdien je al geld en ben je op zoek naar een goede side hustle. Wellicht zijn er financiële problemen of ben je op zoek, omdat je de eerste miljonair in je familie wilt worden.

Of je nou extra, snel, makkelijk of veel geld wilt verdienen, in al deze gevallen ben je op de juiste pagina beland! In dit artikel vind je namelijk dé ultieme handleiding met de 100 beste manieren om geld te verdienen.

Sommige manieren bevatten tips waarmee je maandelijks een leuk extraatje binnen zult halen. Bij andere manieren hebben we het over bewezen methodes of verdienmodellen waarmee mensen duizenden euro’s verdienen.

Het wordt een lange rit, dus laten we snel beginnen en ontdekken wat voor jou werkt!

1. Affiliate Marketing

Heb je al eens gehoord van dit verdienmodel? Affiliate marketing wordt steeds populairder en is een goede manier om geld te verdienen. Sterker nog wanneer je het goed aanpakt, bouw je met deze methode een passief inkomen op en zul je uiteindelijk 100% financieel vrij zijn.

Met affiliate marketing verdien je geld door andermans producten te promoten via bijvoorbeeld social media of een website. Voor elke succesvolle verkoop ontvang jij commissie. Dat klinkt simpel toch?

Wil je hier meer over weten? Jacko Meijaard, dé expert van Nederland op het gebied van affiliate marketing, vertelt je in zijn online videotraining al zijn geheimen en zijn methode waarmee hij minimaal €10.000 per maand verdiend.

De Affiliate Marketing Revolutie is een zeer uitgebreide cursus waarin Jacko je leert hoe jij makkelijk online geld kunt verdienen met affiliate marketing.

2. Verkopen op Bol.com

Weet je wat nou zo mooi is aan geld verdienen met Bol.com? Iedereen kan dit, en jij dus ook!

Producten te koop aanbieden op Bol.com is simpel. Het mooie eraan is dat je zelf geen website of webshop nodig hebt, maar dat je wanneer je een account aangemaakt hebt je jouw producten direct aan kan bieden op de grootste webwinkel van Nederland.

Zoals ik eerder schreef, iedereen kan hier geld mee verdienen. Het vertrouwen van de Nederlandse klant is door Bol.com al lang gewonnen en er worden jaarlijks miljoenen uitgegeven op hun platform. Alleen weet lang niet iedereen hoe of waar ze dan precies zouden moeten beginnen.

Gelukkig hebben we tegenwoordig de Bol Masterclass, waarin van A tot Z uitgelegd wordt hoe je dit aan moet pakken!

3. SMMB Business

Mocht je deze afkorting nog niet eerder gezien of gehoord hebben, SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau.

In het digitale tijdperk waarin we leven valt de impact van social media niet meer te ontkennen. De grootste en bekendste social media netwerken hebben honderden miljoenen gebruikers. Via deze kanalen is het voor bedrijven uitermate interessant om gericht klanten binnen hun doelgroep aan te spreken.

En hoe doen ze dit dan? Je raadt het al. Met behulp van Social Media Marketing! Zoals je waarschijnlijk door hebt, hebben we het hier over een business met een enorme potentie.

Als jij graag zelf een mega winstgevende SMMB op wilt zetten, raad ik je aan om je eens te verdiepen in de SMMB Masterclass van Boyd Hoek of de OMB Masterclass van Kjell Fruytier.

4. Dropshipping

Dropshipping is een vorm van e-commerce, waarbij je producten in je webshop aanbiedt zonder deze op voorraad te hebben. Wanneer een product verkocht wordt, bestel je het bij je leverancier. Zij zullen het vervolgens naar de klant versturen. Jij hebt als ‘dropshipper’ dus geen enkel fysiek contact met de producten die je verkoopt.

Één van de voordelen van geld verdienen met dropshipping is dat je relatief weinig startkapitaal nodig hebt om een webshop te beginnen. Met andere woorden, je hebt met dit bedrijfsmodel niet veel geld nodig om geld te kunnen verdienen.

5. Geld verdienen met YouTube

Altijd al vlogger willen worden en ben jij het volgende succesverhaal op YouTube? Geld verdienen met vloggen is tegenwoordig een serieuze business.

Vertel jij graag over hoe je dagelijkse leven eruit ziet en sta je graag in de schijnwerpers? Overweeg dan eens om je eigen YouTube kanaal te starten en te beginnen met vloggen.

Een succesvolle vlogger worden is echter niet simpel. Je moet er hard voor werken en het hebben van geduld is geen overbodige luxe. Maar als het balletje eenmaal gaat rollen, is het zeker een goede en leuke manier om een extra inkomen op te bouwen.

YouTube

6. Bloggen

Van vloggen naar bloggen! Wederom iets wat voor iedereen mogelijk is.

Weet je wat er nou zo heerlijk is aan bloggen? Het enige wat je er voor nodig hebt, is een laptop en een internetverbinding. Je kunt dus direct starten met geld verdienen! Aangezien jij dit artikel nu leest, heb je 1 van de 2 ingrediënten in ieder geval al in huis.

Er zijn 2 manieren om geld te verdienen met bloggen. Je kunt blogartikelen schrijven voor andere websites en je blogs verkopen. Of je begint zelf een blog en koppelt hier een verdienmodel aan zoals affiliate marketing of advertenties.

7. Investeer in aandelen

Beleggen in aandelen is zonder twijfel één van de snelste manieren om geld te verdienen. Het jaarlijkse rendement komt namelijk al snel uit op gemiddeld zo’n 6 tot 8 procent. Als we dat bijvoorbeeld vergelijken met de rente die je krijgt voor je spaargeld kunnen we wel stellen dat de rente op je spaarrekening aanzienlijk lager is.

Bovendien kunnen aandelen voor een lange tijd voor een structurele stroom aan passieve inkomsten zorgen. Je maakt in veel gevallen met jouw gekochte aandelen namelijk aanspraak op een deel van de winst; dividend.

Het kopen en verkopen van aandelen is vandaag de dag geen omslachtige zaak meer. Je hoeft niet meer per se naar een traditionele bank om te kunnen handelen. Je kunt als je wilt online direct de aandelenmarkt op.

Wil je je gaan verdiepen in de aandelenmarkt en aandelen gaan kopen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je je goed inleest.

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

8. Podcasts

Podcasts zijn vandaag de dag hot! En dat is logisch ze zijn makkelijk te produceren en steeds meer mensen zien in dat je er geld mee kunt verdienen. Dus waarom zou je de gok eigenlijk niet wagen? Baat het niet, dan schaadt het niet.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met podcasts. Maar wat is de beste manier? Adverteren!

Als je voldoende luisteraars hebt, zullen bedrijven je benaderen om te adverteren of om je te sponsoren. Als je eigen producten hebt, kun je deze natuurlijk ook promoten in je eigen podcast.

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 67% van podcast luisteraars het niet erg vindt om tussendoor advertenties te horen die te maken hebben met het onderwerp van de podcast waar ze al naar luisteren.

Benieuwd naar andere verdienmodellen voor jouw podcast? In onderstaand artikel vertel ik je er alles over.

>> Geld verdienen met een podcast, hoe doe ik dat?

9. Inkomen genereren met crowdfunding

Met de term crowdfunding ben je waarschijnlijk al wel bekend. Waarschijnlijk denk je hierbij aan partijen die grote bedragen ophalen om dit vervolgens in hun droomproject te stoppen.

Dat is echter niet waar ik het met je over wil hebben. Wat ik bedoel is de andere kant, de investeerders kant.

Crowdfunding is voor investeerders en beleggers een innovatieve manier om extra geld te verdienen en een passief inkomen op te bouwen. Je belegt hierbij in een bepaalde of misschien zelfs meerdere crowdfunding campagnes van particulieren of bedrijven.

Wil je meer weten? Ik schreef er dit artikel over!

>> Hoe kun je makkelijk een passief inkomen genereren met crowdfunding?

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

10. Verkoop op Vinted

Draag je het niet, verkoop het dan!” Zo luidt de welbekende slogan van het momenteel mega populaire Vinted en de kans is groot dat jij dit al eens eerder gehoord hebt.

Heb jij veel kleding in je kledingkast die je waarschijnlijk toch niet gaat dragen? Dan is Vinted de oplossing! Je zult er waarschijnlijk niet de hoofdprijs voor krijgen, maar je schiet er ook niets mee op om het in je kast te laten verstoffen.

Via het online platform kan jij jouw kleding erg snel en makkelijk te koop aanbieden. Het verkopen is te allen tijde gratis en de koper betaalt voor de verzendkosten. Ideaal toch?

Wil je weten hoe het werkt en hoe je makkelijk geld kunt verdienen met Vinted? In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

11. P2P Leningen

Beleggers die op zoek zijn naar een relatief veilige manier van investeren komen tegenwoordig steeds vaker uit bij peer to peer leningen. In de voorbije jaren zijn P2P leningen aan een sterke opmars bezig en men verwacht dat ze in de komende jaren een alsmaar grotere rol zullen spelen bij de financiering van projecten en ondernemingen. 

Investeren in P2P leningen is simpel en een goede manier om je vermogen te laten groeien. Meld je aan bij een online P2P platform als investeerder, stort geld op je account en je kunt meteen starten met beleggen in allerlei soorten leningen.

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

12. Geld verdienen met Instagram

De kans is groot dat jij elke dag een paar uur besteed aan social media en waarschijnlijk ook aan Instagram. Beeld je eens in dat je hier betaald voor zou krijgen. Hoe tof zou dat zijn?

Een inkomen halen uit Instagram is voor velen een droom en lijkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die van Instagram een heuse business weten te maken.

Geld verdienen met Instagram kan op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld samen werken met bedrijven en gesponsorde posts plaatsen of je je kunt je Instagram pagina bijvoorbeeld gebruiken om het bereik van je bedrijf te vergroten.

In dit artikel ga ik er dieper op in.

13. Betaalde enquêtes

Wist je al dat je makkelijk extra geld kunt verdienen door mee te doen aan marktonderzoek en online enquêtes in te vullen? Bedrijven hechten veel waarde aan de mening van de consument, zodat zij weten wat er speelt in de maatschappij.

Stinkend rijk zul je er niet van worden. Het is met name een hele makkelijke manier om wat extra geld te verdienen. Als je het serieus aanpakt, kun je toch al gauw zo’n €100 tot €200 bijverdienen. En dat door simpelweg vragen te beantwoorden. Niet verkeerd toch?

De beste sites om online geld te verdienen met enquêtes vind je hier!

14. Investeer in vastgoed

Werk niet voor geld, maar laat geld voor je werken! Waarschijnlijk hoor of lees je dit wel vaker, maar hoe doe je dat dan? Door te investeren in vastgoed.

De risico’s van het investeren in vastgoed zijn aanzienlijk lager dan de risico’s die het beleggen in aandelen met zich mee brengt. Investeren in vastgoed wordt dat ook wel gezien als een waardevolle uitbreiding wanneer we het hebben over risicospreiding van je portefeuille. Het grote voordeel zit hem in het feit dat vastgoed minder gevoelig is voor inflatie. Wanneer we te maken hebben met prijsstijgingen, zal de waarde van jouw vastgoed ook stijgen wat vervolgens weer een positieve uitwerking kan hebben op bijvoorbeeld de huurprijzen die je hanteert.

Om te kunnen investeren in vastgoed heb je redelijk wat kapitaal nodig, maar mocht je dit hebben dan is het een hele goede en betrouwbare manier om geld te verdienen.

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

15. Honden uitlaten

Hou je van honden en mis jij een hond in jouw leven? Aangezien je op deze pagina beland bent, ga ik er vanuit dat je ook graag geld wilt verdienen. Wist je dat je geld kunt verdienen door honden uit te laten van andere mensen? Dat is een win-win situatie!

Er zijn verschillende platforms die hondeneigenaren en hondenuitlaters online samenbrengen. Het grootste netwerk in Nederland, hondjeuitlaten.nl, heeft ruim 40.000 leden en bracht al duizenden hondenliefhebbers en baasjes bij elkaar.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw diensten bij familie, vrienden of buren kenbaar te maken.

16. Foto’s verkopen

Vind jij foto’s maken het leukste wat er is en heb je oog voor fotografie? Als dit je passie is en je mooie foto’s maakt kun je deze verkopen op websites zoals PicturePresent of ShutterStock.

Een andere manier om geld te verdienen met fotografie is door op zoek te gaan naar mensen die een fotograaf nodig hebben om belangrijke momenten zoals een bruiloft, verjaardag of communie vast te leggen.

Het enige wat je nodig hebt om op deze manier geld te verdienen is een goede camera en wat ervaring!

17. Schoonmaken

Vraag naar schoonmakers zal er altijd zijn en met deze taken kun je dus te allen tijde geld verdienen!

Je kunt natuurlijk gewoon een berichtje plaatsen op social media of een beroep doen op mensen uit de buurt. Ook is er voldoende schoonmaakwerk te vinden op online platforms zoals Helpling.

Snel rijk zul je er niet meer worden, maar je kunt wel snel (waarschijnlijk vandaag nog) beginnen met geld verdienen.

18. Diensten aanbieden op Fiverr

Fiverr is een online marktplaats voor freelance diensten. Het platform geeft jou de mogelijk om je vaardigheden en kennis te delen met mensen over de hele wereld.

Ben jij een pro in het bewerken van video’s? Beschik je over veel kennis over linkbuilding? Ben jij de beste graphic designer die er bestaat? Dan wordt het tijd dat je eens een kijkje gaat nemen op de marktplaats van Fiverr.

Aan aanbod geen gebrek op de website van Fiverr. Ik durf te wedden dat er iets tussen staat waar jij klanten bij kunt helpen en dus geld mee gaat verdienen!

19. Oppassen

Als je snel wat bij wilt verdienen, kun je gaan oppassen. Er zullen altijd ouders zijn met behoefte aan een oppas voor hun kinderen. Een verjaardag, een etentje, sporten, even tijd voor elkaar. Oppassers zijn altijd nodig!

Als je een beroep doet op je persoonlijke netwerk kun je waarschijnlijk vandaag nog starten met geld verdienen.

Vind je oppassen het leukste wat er is? Dan kun je het natuurlijk ook breder trekken en een kinderopvang of kinderdagverblijf beginnen!

20. Geld verdienen met Airbnb

Wat voor woning of kamer je ook wilt verhuren, Airbnb kan een geweldig platform zijn om makkelijk en (niet onbelangrijk) veilig reizigers ontvangen.

Mocht je toevallig op Bali of op een andere tropische bestemming wonen dan kun je hier echt flink geld mee verdienen. Maar ook in Nederland kun je er goed aan verdienen. En wanneer je echt wanhopig bent en dringend geld nodig hebt, kun je er ook nog voor kiezen om je hele huis te verhuren en bij je ouders op de bank crashen.

21. Virtual Assistant

Wil je bijverdienen door online voor een ander te werken? Dat kan als Virtual Assistant!

Als VA ondersteun je, uiteraard afhankelijk van wat er is afgesproken, bij het volbrengen van allerlei dagelijkse taken zoals het verwerken van de digitale administratie of het controleren en versturen van e-mails. Ook werkzaamheden als het beheren van iemands agenda is niet ongebruikelijk.

Het mooie eraan is dat je voor dit werk geen bijzondere vaardigheden of diploma’s nodig hebt. Echter is het momenteel nog wel zo dat het meeste werk voor Virtual Assistants en communicatie in het Engels zal zijn. In Nederland is de vraag naar Virtual Assistants nog beperkt.

Hoeveel je zult verdienen, is logischerwijs afhankelijk van jouw ervaring en expertise. Er zijn genoeg mensen die er vanuit huis een mooi inkomen uithalen en er zo’n €100 per uur mee verdienen. 

Wil je meer informatie? Op de websites van Zirtual en Upwork worden al je vragen waarschijnlijk wel beantwoord.

22. EuroClix

EuroClix is het grootste en volgens velen het beste spaarprogramma van Nederland waarbij je eenvoudig geld kunt verdienen op het internet. Ze hebben ruim 500.000 en door deze leden is er in totaal al meer dan 28 miljoen euro gespaard.

Verschillende grote bedrijven als Albert Heijn, Zalando, Bol.com, Thuisbezorgd, MediaMarkt en de Staatsloterij zijn de samenwerking aangegaan met EuroClix om via hen in contact te komen met de klanten in hun doelgroepen.

Bij EuroClix heb je de mogelijkheid om op veel verschillende manieren punten (Clix) te verzamelen die je vervolgens inwisselt voor euro’s en kunt laten uitbetalen op jouw eigen bankrekening.

Zelf ben ik al jarenlang lid van EuroClix en ik verdien er elke maand een leuk extraatje mee zonder dat ik er veel moeite voor hoef te doen.

23. Carwash

Auto’s zullen er altijd zijn en ze zullen ook altijd vies worden. We kunnen dit dus wel als een evergreen markt bestempelen. Wat is daarmee bedoel is dat hier dus altijd geld mee te verdienen is.

Je kunt er voor kiezen om auto’s op locatie te gaan wassen of besluiten om dit bij jou aan huis te doen. Reclame maken voor jouw diensten kan op talloze manieren. Deel flyers uit of laat simpelweg iedereen die je kent weten dat je auto’s wast.

Wil je het echt groots aanpakken? Denk er dan eens over na om een website te bouwen, zodat je bereik groter wordt.

24. Mystery Shopper

Heb jij oog voor detail en een goed geheugen? Dan is geld verdienen als mystery shopper een piece of cake voor jou!

Aan de slag gaan als mystery shopper is eenvoudig. Google maar eens op ‘mystery shopper worden’ en je zult zien dat je je bij verschillende bedrijven aan kunt melden. Vervolgens ga je als mystery shopper undercover verschillende winkels in het land bezoeken en deze beoordelen. Je ervaringen geef je door aan de opdrachtgever, zodat de betreffende winkel in de toekomst weet waar aan gewerkt moet worden.

Naast dat je geld verdient, kun je tijdens je werk vaak ook genieten van gratis maaltijden en gratis producten. Interesse? Kijk dan eens op YoungCapital voor vacatures.

25. Websites testen

Voor veel bedrijven is het belangrijk om te weten hoe hun website presteert en of deze als prettig wordt ervaren door de consument. Ze betalen hier dan ook graag voor.

Je kunt geld verdienen door deze websites te testen en de betreffende bedrijven te voorzien van feedback over de bruikbaarheid van hun websites. Hoe veel je per test verdient, verschilt per vragenlijst. Voor een grote vragenlijst die veel tijd in beslag neemt, krijg je uiteraard meer geld dan voor een korte vragenlijst.

Via onderstaande websites kun je direct starten met geld verdienen:

26. Geld verdienen met domeinnamen

Met het handelen in domeinnamen kun je veel geld verdienen. Echter zul je dan wel enigszins moeten weten welke domeinnamen in trek zijn.

Als jij goed bent in het bedenken van gewilde maar nog niet vastgelegde domeinnamen neem dan eens een kijkje op de website van Neostrada om jouw stukje digitaal vastgoed te claimen. Je kunt daar .nl domeinnamen vastleggen voor nog geen €2 per jaar.

Er bestaan voorbeelden van domeinnamen die voor meer dan een miljoen euro verkocht werden aan grote bedrijven.

27. Passief inkomen

Ben jij het beu om elke dag te werken voor andermans dromen? Klaar met elke dag vroeg je bed uit moeten om vervolgens minimaal 8 uur te moeten werken? Heb je het idee dat je niet verder komt met jouw 9 tot 5 baan? Wil je net als Tim Ferriss een werkweek van 4 uur? Dan is het genereren van een passief inkomen dé oplossing voor jou!

Een passief inkomen is in mijn ogen de mooiste vorm van inkomen en dus de mooiste vorm van geld verdienen!

Inspiratie nodig? In onderstaand artikel ga je dat 100% vinden!

>> Passief inkomen realiseren in 2021?

Goud spaarvarken

28. Schrijf een boek

Voor veel mensen is het een ultieme droom: geld verdienen met het schrijven van een boek. Iedereen kent de succesverhalen van J.K. Rowling en Saskia Noort, echter komt dergelijk succes niet erg vaak voor.

Maar goed, dat wilt niet zeggen dat je geen geld kunt verdienen met het schrijven van boeken. Waar je je wel bewust van moet zijn, is dat een boek om een grote tijdsinvestering vraagt waar je niet direct wat voor terug zult krijgen. Maar het is wel zo dat als jij een goed boek geschreven hebt, dit voor de rest van je leven voor een extra inkomstenbron kan zorgen.

Is het ook jouw droom om een boek te schrijven en hier geld mee te verdienen? Dan zou ik maar alvast beginnen! =)

Tip: Ben je op zoek naar goede boeken? Neem dan eens een kijkje op de boekenplank van GeldOptimist.nl!

29. Copywriting

Er wordt door affiliate marketeers en andere internet ondernemers veel uitbesteed. Zij besteden ook veel geld aan freelancers en tekstschrijvers, wat betekent dat jij hier je voordeel uit kunt halen en geld kunt verdienen met het schrijven van teksten.

Wil jij geld verdienen met copywriting? Dan zul je er wel hard en snel voor moeten werken. De kans dat je meer dan 3 cent per woord zult verdienen is voor beginnende tekstschrijvers erg klein. Toch geïnteresseerd? Bied je diensten dan aan op SiteDeals of Textbroker.

30. Scheidsrechter

Schuilt er stiekem een Björn Kuipers in jou? Lokale sportverenigingen voor basketbal, handbal, softbal en de lokale FC komen vaak mensen tekort om wedstrijden te begeleiden in het weekend.

Wekelijks een aantal wedstrijden fluiten, is een leuke manier om wat geld bij te verdienen. Bovendien ben je sportief bezig en wie weet vind je op deze manier wel je passie.

31. Geld verdienen met T-shirt designs

T-shirt designs ontwerpen en verkopen, dat klinkt als veel werk en vaak denken mensen dat je goed moet kunnen tekenen of iets dergelijks. Maar geld verdienen met T-shirt designs is veel makkelijker dan je denkt!

Er bestaan tegenwoordig talloze websites die je kunnen ondersteunen bij het maken van designs die je kunt gebruiken als opmaak voor T-shirts. Mocht je wel een grafische achtergrond hebben, is het natuurlijk al helemaal een goede reden om hiermee aan de slag te gaan!

Wanneer je de handigheid hebt gevonden in het maken van designs kun je vanuit je luie stoel honderden designs uploaden naar platforms als Spreadshirt, Merch by Amazon of Shirtcity en simpelweg wachten tot er T-shirts met de door jou ontworpen designs verkocht worden.

Simpel toch? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is gezond verstand, tijd en een beetje creativiteit.

32. Zoekmachines testen

Je kunt geld verdienen door veelgebruikte zoekmachines te testen en hen te helpen bij het opsporen van eventuele fouten of bugs.

Zwemmen in het geld zal niet de uitkomst niet worden. Het is vooral een manier om in je vrije tijd makkelijk wat extra geld te verdienen. Meer weten? Zoek dan eens naar Appen Butler Hill; Search Engine Evaluation.

33. Geld verdienen met Snapchat

Net als met vrijwel alle andere social media netwerken kun je geld verdienen met Snapchat.

De kans is groot dat je al een Snapchat account hebt en als jij net als Jeremy Abdo stinkend rijk wilt worden met dit interessante platform, dan raad ik je aan om er eens wat dieper in te duiken.

Je kunt er namelijk serieus veel geld mee verdienen!

34. Vind je droombaan

Hoewel veel tips uit deze handleiding gericht zijn op geld vanuit huis verdienen of extra geld verdienen, is het natuurlijk altijd een prima optie om voor een ‘gewone’ baan te gaan. Geld verdienen wordt met een 9 to 5 job echter wel een stuk makkelijker wanneer je plezier in je werk hebt!

Heb je momenteel geen baan of worstel jij je elke week door je werkweek heen? Onderstaand artikel helpt jou bij het vinden van jouw droombaan!

>> Welke baan past bij mij? Vind je droombaan in slechts 12 weken!

35. Geld verdienen met JustAnswer

JustAnswer is een geweldig platform om eenvoudig wat extra geld te verdienen. Een miljoen verdienen is niet wat je moet verwachten, maar je kunt er zeker een leuk zakcentje verdienen.

Op JustAnswer krijg je antwoord op vragen tegen een kleine vergoeding, waar je normaliter een fors bedrag voor zou moeten betalen. Geld verdienen doe je uiteraard niet door vragen te stellen, maar door vragen te beantwoorden.

Ben jij een arts, advocaat, ingenieur of een expert op een ander vlak? Dan is het écht de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website.

36. Personal Trainer

Ben jij zelf altijd in de sportschool te vinden en krijg je maar geen genoeg van fitness? Dan kun je ervoor kiezen om personal trainer te worden.

Als personal trainer kun je flink geld verdienen. Er worden namelijk hoge bedragen neergelegd voor een personal trainer, omdat dit in de maatschappij wordt gezien als een bewezen en betrouwbare methode bij het bereiken van mensen hun doelen. Je kunt dus met je passie mensen vooruit helpen en terwijl je dit doet er financieel goed op vooruit gaan.

Naast mensen die een sixpack willen, zijn er ook veel mensen met overgewicht die al jaren proberen af te vallen. En deze mensen zullen er altijd zijn, dus aan werk of klanten geen gebrek.

In principe kan iedereen personal trainer worden. Je kunt je zonder ervaring of diploma laten registeren als personal trainer bij de Kamer van Koophandel. Ik vraag me echter wel af hoe succesvol je zult zijn zonder relevante ervaring en kennis.

37. Geld verdienen met een website

Heb jij een website en wil je weten hoe je er geld mee kunt verdienen? Daar zijn tegenwoordig allerlei verschillende manieren voor!

Het internet blijft maar groeien en steeds meer alledaagse zaken worden gedigitaliseerd. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen geld verdienen op het internet met een website of met een ander online verdienmodel.

In onderstaand artikel heb ik de 5 beste manieren voor je op een rijtje gezet.

>> Geld verdienen met jouw website? De 5 beste manieren!

38. Bijles geven

Wanneer het niet helemaal lekker gaat op school zullen ouders altijd bereid zijn om te investeren in de toekomst van hun kinderen. Wellicht heb je vroeger zelf ook wel eens bijles gehad?

Heb jij goed opgelet op school en veel kennis over een bepaald vak, dan kun je tegen betaling bijles geven en hier een leuk zakcentje mee verdienen.

Online zijn verschillende platforms te vinden die mogelijkheden bieden voor het begeleiden van scholieren en studenten in jouw omgeving. Ook kun je natuurlijk je persoonlijke netwerk inzetten om hier geld mee te gaan verdienen.

39. Webinars organiseren

Een webinar is een online seminar, oftewel een online presentatie en is één van de beste manieren om online geld te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld een toegangsbijdrage vragen, zodat mensen moeten betalen om je webinar bij te mogen wonen.

Dat is echter niet de beste manier om snel veel geld te verdienen met het geven van webinars. Het beste kun je aan het einde van je webinar een product verkopen, dit werkt mega goed!

Mensen die je webinar bijwonen zijn al geïnteresseerd in het onderwerp. Wat je in feite doet tijdens je presentatie is veel waardevolle informatie geven en vertrouwen kweken om vervolgens aan het einde een verkoop pitch te houden om een relevant product te verkopen.

Als je dit goed en serieus aanpakt, kun je echt veel geld verdienen met webinars.

40. LR Health & Beauty

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan biedt een partnership bij LR mogelijk uitkomst!

LR Health & Beauty is één van de grootste Europese ondernemingen op het gebied van directe verkoop. LR is gespecialiseerd in producten uit de volgende groeimarkten:

  • Schoonheid
  • Lichaamsverzorging
  • Gezondheid & Voeding

LR heeft wereldwijd meer dan 300.000 actieve partners en is vandaag de dag actief in 29 landen. Het bedrijf bestaat 35 jaar en is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest succesvolle directe verkoopbedrijven.

Geld verdienen met LR Health & Beauty kan op 2 manieren. In de eerste plaats kun je geld verdienen door de directe verkoop van producten. Een andere manier om geld te verdienen met LR is het aanmelden van nieuwe partners. Dit verdienmodel wordt ook wel Multi Level Marketing genoemd.

LR heeft een uniek bonusconcept en het mooie aan het systeem van LR is dat je niet te maken hebt met lineaire groei, maar met progressieve groei. Dit houdt in dat je je business oneindig vaak kunt dupliceren. 

Wil je meer informatie over LR Health & Beauty? Ik schreef er dit artikel over.

>> Wat is LR Health & Beauty en hoe kun je er geld mee verdienen?

41. Geld verdienen met Twitter

Als je voldoende volgers hebt op Twitter, kun je geld verdienen met dit social media netwerk. Je kunt namelijk tussen de €0,50 en €20 betaald krijgen voor gesponsorde tweets en het delen van gesponsorde content.

Geld verdienen met Twitter kun je met behulp van de diensten van bijvoorbeeld SponsoredTweets of PaidPerTweed. Ook kun je ervoor kiezen om andermans producten te promoten via jouw account en affiliate marketing toe te passen.

Hoe veel je exact gaat verdienen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal volgers dat je hebt, maar bijvoorbeeld ook de leeftijd van jouw Twitter account. Maar laten we eerlijk zijn, betaald worden voor tweets is toch een heerlijke manier om geld te verdienen?

42. AliExpress

AliExpress is een webshop uit China en een online handelsplatform zoals Bol.com en Amazon, maar dat wist je waarschijnlijk al. Wist je ook al dat geld verdienen met AliExpress in de laatste jaren steeds populairder is geworden?

Er zijn 2 manieren om geld te verdienen. Je kunt producten te koop aanbieden op AliExpress of je kunt ervoor kiezen om producten goedkoop in te kopen vanuit China en deze vervolgens voor (veel) meer geld te verkopen in Nederland.

Geen idee welke producten je dan moet kiezen en welke aanbieder of leverancier op AliExpress betrouwbaar is? Met onderstaande lijst hoop ik je op weg te helpen!

43. Engelse les geven

Wist je al dat er, met name in Azië, onwijs veel vraag is naar Engelse les. Je kunt hiermee al gauw zo’n €20 tot €25 per uur verdienen. Op websites als Fiverr en Italki kun je jouw tarieven en diensten plaatsen en vaak ook lessen inplannen.

Is Engels niet je moedertaal? Geen zorgen! Je kunt dit ook doen als bijvoorbeeld Nederlands je moedertaal is, maar je wel goed Engels spreekt. Door middel van een screening of een gedetailleerd aanvraagformulier wordt je niveau getoetst en bepaald op welk niveau en tegen welk tarief je les kunt en mag geven.

Ik zou zeggen: ‘What are you waiting for?’

44. Digitaal vastgoed

Naast het investeren in fysiek vastgoed, waar we het eerder over hadden, kun je ook investeren in digitaal vastgoed. Het mooie aan digitaal vastgoed is dat je er in tegenstelling tot fysiek vastgoed niet per se veel geld voor nodig hebt. Sterker nog, het enige wat je hier écht voor nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.

Bij digitaal vastgoed kun je bijvoorbeeld denken aan websites, social media kanalen, domeinnamen of een webshop. Dergelijke online ‘bezittingen’ kunnen maandelijks meer waard worden en een mooi passief inkomen in het laatje brengen. Je kunt er natuurlijk ook geld mee verdienen door digitaal vastgoed te verhandelen.

45. Schrijf een e-book

De groei van e-books is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en we hebben het inmiddels over een markt van miljarden euro’s. Ook jij kunt hier geld mee verdienen. E-books zijn ten opzichte van traditionele boeken namelijk relatief makkelijk te produceren en te publiceren.

Verwacht alleen geen snel succes. Omdat het produceren van e-books laagdrempelig is, heb je logischerwijs te maken met veel concurrentie. Daarnaast kost het schrijven van een e-book veel tijd, maar wanneer je een kwalitatief goed e-book hebt ontwikkeld zal dit voor een lange termijn een waardevolle inkomstenbron voor je zijn.

Zodra jouw e-book af is, kun je deze online verkopen via verschillende handelsplatforms en webshops als Bol.com of Amazon. Als je een eigen website hebt, kun je het natuurlijk ook via dit kanaal promoten en verkopen.

46. Geld verdienen als tolk

Ben jij twee- of meertalig opgevoed of heb jij simpelweg goed opgelet tijdens de Franse en Duitse les? Dan kun je als tolk of vertaler extra geld verdienen naast je fulltime baan.

Je kunt hierbij denken aan allerlei werkzaamheden die je kunt oppakken voor een eventuele klant. Zo kun je blogartikelen of ebooks vertalen. Live via Zoom als tolk fungeren of misschien zelfs hele opgenomen lessen of presentaties vertalen en uitwerken.

Jouw individuele vaardigheden bepalen uiteindelijk hoe veel je zult verdienen, maar aangezien er steeds zaken gedaan worden via het internet zal de vraag naar tolken en vertalers alleen maar toenemen. Ik verwacht dat dit binnen een aantal jaar een gouden verdienmodel zal zijn!

47. Zoek een huisgenoot

Heb je een kamer of ruimte over en wil je geld verdienen? Zoek een huisgenoot!

Een huisgenoot betaalt niet alleen mee aan de huur, maar deelt ook mee in de kosten van gas, water, licht en bijvoorbeeld de abonnementskosten voor je internetverbinding.

Makkelijk verdiend en bovendien gezellig. Alleen is ook maar alleen toch?

48. Vraag om loonsverhoging

Als je momenteel een baan hebt, verdien je natuurlijk al geld. Maar door je baas om loonsverhoging te vragen, kun je misschien wel meer geld gaan verdienen. Ik kan me voorstellen dat je het lastig vind om dit zonder echte aanleiding te vragen, maar niet geschoten is altijd mis!

Misschien zet het je werkgever aan het denken en krijg je er een aantal taken of verantwoordelijkheden bij. Nee heb je, ja kun je krijgen.

49. Start een e-commerce business

Eerder hadden we het kort even over het goedkoop inkopen van producten uit China om deze vervolgens met winst te verkopen. In feite ben je op die manier al bezig met e-commerce.

Maar wat als we dit nu eens veel breder trekken en serieus naar de mogelijkheden van dit verdienmodel gaan kijken? We leven in een prachtige tijd waarin we via het internet ongekend veel mensen in een korte tijd kunnen bereiken.

Een eigen webshop opzetten is zeker een manier om geld te verdienen, maar gezien de concurrentie van Amazon en Bol.com is het tegenwoordig niet meer zo eenvoudig om hier succesvol in te worden. Maar wist je al dat er mega veel potentie zit in deze websites als je ze op een andere manier inzet?

Jia Ruan, dé e-commerce expert van Nederland, legt je in zijn cursus van A tot Z uit hoe je vanuit huis een hyper winstgevende e-commerce business opzet.

50. Websites ontwerpen

Wist je dat er web designers zijn die ruim €50.000 per jaar verdienen? Als jij enige technische kennis hebt, is dit misschien een goede methode voor jou.

Weet je niet waar je moet beginnen? Neem eens een kijkje op Brandsupply of Crowdsite. Dit zijn de 2 meest bekende design contest sites van Nederland.

Als de kwaliteit van je content en designs goed is, heb je op deze platforms altijd een redelijke kans om te winnen aangezien er aan de meeste contests maar zo’n 5 tot 10 web designers meedoen.

Via Crowdsite werd sinds de oprichting in 2009 al ruim €5.000.000 uitgekeerd aan winnende web designers.

51. Cadeaubonnen verkopen

Hoe vervelend is het om cadeaubonnen te krijgen van winkels waar je nooit komt? In plaats van je er druk om maken en er nooit wat mee te doen, stel ik voor dat je deze cadeaubonnen gaat verkopen. Dan verdien je er tenminste nog wat aan!

Afhankelijk van waar en aan wie je jouw cadeaubonnen verkoopt, zul je niet snel veel minder dan de waarde van de betreffende cadeaubon krijgen. Gemiddeld krijg je toch zo’n 85% van de waarde terug. En dat is een prima extraatje toch voor iets waar je anders toch niets mee ging doen?

Vragen om 100% van de waarde zal niet veel interesse opleveren, want waarom zou iemand jouw cadeaubon kopen als ze dat exacte bedrag net zo goed direct in de winkel kunnen besteden.

52. Overwerken

Zelf ben ik geen fan van het inruilen van mijn tijd voor geld, maar overwerken is wel degelijk een manier om extra geld te verdienen. En in sommige gevallen is het aanbod wel aantrekkelijk en krijg je meer betaald dan voor je contracturen.

Overleg eens met je werkgever wat de mogelijkheden zijn en richt je hierbij vooral op dagen en uren die je collega’s liever niet werken. Op dat soort werktijden, denk aan feestdagen of late uren, ontvang je vaak extra toeslagen.

Als je elke avond GTST kijkt, kun je deze tijd net zo goed benutten om wat extra uren te maken toch?

53. Geld verdienen met SMS Marketing

SMS marketing wordt steeds populairder en er zijn tegenwoordig veel bedrijven en ondernemers die besluiten om gebruik te maken van deze vorm van marketing.

Dit komt doordat SMS’jes door de opmars van het internet naar de achtergrond zijn verdwenen, maar juist daarom valt een SMS bericht vandaag de dag meer op. Wat ervoor zorgt dat SMS’jes over het algemeen veel beter gelezen worden dan bijvoorbeeld e-mails.

En dat is natuurlijk erg interessant! Niet gek dus dat er steeds vaker gekozen wordt voor SMS marketing

Wil jij weten hoe je geld kunt verdienen met SMS marketing? In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten!

54. Reclame rijden

Maakt het jou geen reet uit hoe je auto er aan de buitenzijde uitziet? Denk er dan eens over na om je auto tegen betaling te laten bestickeren met reclame en advertenties.

Je aanmelden voor ‘reclame rijden’ kan door je in te schrijven bij netwerken als CashCar of Driveways. Dit soort platforms brengen organisaties en bedrijven in contact met mensen die bereid zijn om van hun auto een rijdend reclamebord te maken in ruil voor een vergoeding.

Aanmelden is gratis, maar je hebt uiteraard wel een rijbewijs en een relatief nieuwe auto nodig. Bovendien wordt er ook van je verwacht dat je voldoende rond rijdt met je auto. Als je auto constant in de garage staat, zal het bereik van je ‘wrap advertising‘ niet erg groot zijn.

En hoe veel ga je dan verdienen? Reken op zo’n €150 per maand.

55. Thuisverdiener.nl

Wil jij op een betrouwbare manier vanuit huis geld verdienen via het internet? Meld je dan aan als thuisverdiener!

Op de website Thuisverdiener.nl kun je je gratis aanmelden en tot wel €2000 per maand verdienen met thuiswerk. Er zijn talloze manieren om geld te verdienen via de website. Zo kun je ervoor kiezen om producten te testen, reviews te schrijven of enquêtes in te vullen. Maar er zijn ook veel andere opties.

56. Verkoop spullen op Marktplaats

Door spullen te verkopen op Marktplaats kun je goed geld verdienen. Je hebt vast wel iets in huis wat veel geld waard is of wat je toch niet meer gebruikt.

Marktplaats is erg gebruiksvriendelijk en voor veel mensen een vertrouwd platform. Maak foto’s van de spullen die je wilt verkopen, zet het online en klaar is Kees. Geïnteresseerden kunnen nu een bod uitbrengen op jouw spullen!

57. Meld je aan als Uber chauffeur

Het succesverhaal van Uber is je in de afgelopen jaren ongetwijfeld niet ontgaan. Ook jij kunt meeliften op het succes van Uber. Hoe? Door Uber chauffeur te worden!

Als Uber chauffeur ben je eigen baas en dat is natuurlijk wel prettig als je extra geld wilt verdienen. Wel moet je voldoen aan een aantal zaken. Zo heb je bijvoorbeeld een chauffeurskaart en een taxivergunning nodig. Daarnaast moet je je auto ook voorzien van een blauwe kentekenplaat.

58. Beleggen in crypto

Net als het verhandelen van aandelen en P2P leningen kun je hetzelfde doen met cryptocurrencies. Je kent vast de verhalen wel van jonge mensen die miljonair werden met het verhandelen van Bitcoins.

Naast het in- en verkopen van crypto zijn er ook andere manier om hier geld mee te verdienen. Deze manieren noemen ze o.a. staking, mining en hodl.

Geld verdienen met cryptocurrency is zeker niet voor iedereen weggelegd, je hebt er namelijk best wat technische kennis voor nodig. Maar als jij er verstand van hebt, kan beleggen op de cryptomarkt zeer lucratief zijn!

Bitcoin

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

59. Google AdSense

Google AdSense is interessant voor elke internet ondernemer. Het is namelijk voor vrijwel iedereen te gebruiken en het is gratis!

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een eigen website. Wanneer je er voor kiest gebruik te maken van Google AdSense stel je als het ware advertentieruimte beschikbaar op jouw website. Google biedt deze advertentieruimte vervolgens aan op een veilig waar ondernemers zullen bieden op jouw aanbied. En zoals je gewend bent van veilingen: de hoogste bieder wint!

Jij verdient vervolgens geld door het aantal kliks of het aantal vertoningen, afhankelijk van het type advertentie. In andere woorden, hoe vaker er op de advertentie geklikt wordt of hoe vaker de advertentie getoond wordt, hoe meer geld je zult verdienen.

60. Geld verdienen met hacken

Wanneer we praten over hacken denken we vaak meteen aan criminele activiteiten, echter is hacken lang niet altijd illegaal! Heb jij veel technische kennis? Dan kun je deze kennis tegenwoordig inzetten om de beveiliging in Nederland naar het volgende niveau te tillen. Je bent dan dus een legale hacker.

Er zijn verschillende bedrijven die regelmatig op zoek zijn daar legale hackers, maar ook de politie heeft hier vaak versterking in nodig. Het is bovendien een goed betaalde baan. Bij de politie ligt het salaris tussen de €3800 en €5500.

61. Netflix bugs

Netflix kennen we allemaal wel maar naast abonneren wat uiteraard geld kost, kun je er ook geld mee verdienen. Je moet dan echter wel oog voor detail hebben. Waar je geld mee kunt verdienen is namelijk het opsporen van bugs en fouten. Ook wel ‘bughunting‘ genoemd.

Bughunting is beschikbaar voor iedereen. De vergoeding is verschillend per bug, maar kan oplopen tot wel €12.000. Ja, je leest het goed: €12.000!

Ga jij de volgende fout vinden en zie je dit ‘werk’ helemaal zitten? Ga dan naar bugcrowd.com.

62. PayPro

Geld verdienen en PayPro gaan hand in hand!

PayPro is één van de bekendste affiliate marketing netwerken in Nederland, waarbij je je kunt aanmelden om producten van andere bedrijven te promoten.

Er zijn steeds meer bedrijven die besluiten om zich aan te melden bij PayPro. Hierdoor wordt de keuze uit bedrijven om te promoten voor jou alsmaar groter. De precieze voorwaarden en commissies kunnen per bedrijf en zelfs per product verschillend zijn. Uiteraard is het helemaal aan jezelf welk bedrijf en product je besluit te promoten.

63. Verkoop je haar

Serieus? Ja, serieus! Je haar verkopen is een creatieve manier om bij te verdienen.

Hoe veel je er mee kunt verdienen hangt logischerwijs af van de lengte, maar ook van de dikte en de kleur van het haar. Maar laten we eerlijk zijn, een makkelijkere manier van geld verdienen bestaat bijna niet.

Het enige nadeel is wel dat je haar niet extreem snel groeit en het zal dus zeker niet voor een stabiele inkomstenstroom zorgen. Maar goed, je bankrekening elk jaar een extra boost geven kan geen kwaad toch? Je krijgt er per keer dat je je haar verkoopt waarschijnlijk meer dan €100 voor!

64. Geld verdienen met grasmaaien

Grasmaaien bij buren of kennissen is een hele makkelijke manier om bij te verdienen en vraag niet om een grote tijdsinvestering. Daarnaast kun je dit natuurlijk ook voor vreemden doen.

In het begin zal het misschien lastig zijn om mensen te vinden die hun gras door jou willen laten maaien, maar wees niet getreurd. We wonen in Nederland en door de regen zal het gras altijd groeien en zullen er altijd mensen zijn die zelf geen zin hebben om gras te maaien.

Maak gebruik van je social media netwerk om aan ‘klanten’ te komen en ook rondvragen kan geen kwaad.

65. Krantenwijk

”Ik ging slapen met een doezoe, werd wakker met een ton.” Deze lyrics uit het nummer ‘Krantenwijk’ van Lil’ Kleine heb je vast wel eens gehoord. Echter is dat niet waar we het over gaan hebben.

Het klinkt misschien ouderwets, maar het bezorgen van kranten is nog altijd een prima manier om extra geld te verdienen. Bovendien beweeg je dan veel en scheelt dat je weer een abonnement in de sportschool. Tel uit je winst! =)

Bij verschillende kranten heb je ook nog eens de mogelijkheid om grotendeels zelf je werktijden te bepalen!

66. Hulp bij belasting aangifte

Er zijn veel mensen die een hoop geld verdienen, maar geen idee hebben hoe ze hun belasting aangifte correct in moeten vullen. Jij kunt hen hierbij helpen en vragen om een vergoeding.

De aangifte over het vorige jaar moet vóór 1 mei verzonden worden naar de Belastingdienst. Ik zou zeggen: verdiep je hier eens in en maak elk jaar van april een topmaand! Mensen wachten namelijk meestal tot het laatste moment met invullen.

Je kunt deze mensen aan huis helpen of ergens voor een goede kop koffie afspreken en er dan samen doorheen gaan.

67. Start een eigen bedrijf

Het starten van een eigen bedrijf is misschien wel de mooiste manier om geld te verdienen. Wat is er nou mooier dan ondernemer worden?

Maak het jezelf niet te lastig en blijf niet eeuwig brainstormen. Je hoeft geen masterplan te hebben om een eigen bedrijf te starten en het hoeft allemaal niet meteen perfect te zijn. Geloof me: je ego is de vijand in deze, maar je hoeft deze strijd met jezelf echt niet te verliezen.

Ben je vaardig in bepaalde zaken of handig in werkzaamheden waar je geld mee kunt verdienen? Kun je goed schilderen? Bak je de beste cupcakes ter wereld? Is er niemand die zo lekker kan koken als jij? Wat het ook mag zijn, wacht niet langer en begin lekker voor jezelf!

Je hoeft het bovendien niet direct fulltime te doen. In je opstartfase kun je het waarschijnlijk prima in je vrije tijd doen en je huidige baan behouden.

68. Vraag om promotie

Net als het vragen om loonsverhoging is promotie krijgen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als jij bereid bent om ervoor te gaan en net dat stapje extra te zetten, dan zit er wellicht wel een mooie promotie voor je in.

Start in ieder geval met kenbaar maken dat dat is wat je wilt. Misschien is het management niet op de hoogte van jouw ambities. Als je je hand op steekt en je mond opentrekt, zien ze je waarschijnlijk sneller staan!

69. E-Mail Marketing

Marketing ken je waarschijnlijk wel, maar e-mail marketing wellicht nog niet. Marketing kent vele vormen en in de laatste jaren is e-mail marketing een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Met name voor commerciële bedrijven.

Toch slagen veel bedrijven er niet in om e-mail marketing goed toe te passen en omdat ze zich hiervan bewust zijn, zijn ze vaak bereid om hier iemand voor in te huren en er flink voor te betalen.

Ben jij de volgende expert op het gebied van e-mail marketing? Dan kun je hier echt goed geld mee verdienen.

70. SEO

Naast e-mail marketing hebben bedrijven vaak ook moeite met het krijgen van voldoende traffic op hun websites. Al eens gehoord van SEO? Het is de afkorting van Search Engine Optimization en we hebben het hier dus over zoekmachine optimalisatie.

Wanneer een potentiële klant op zoek is naar een product dat door een bedrijf wordt aangeboden, dan willen zij natuurlijk dat hun website als één van de bovenste opties naar boven komt in Google. Hoe komt de klant anders op hun website terecht? Dat is precies wat je met SEO kunt bereiken.

Als jij verstand hebt van internet marketing en SEO kun je tegen vergoeding bedrijven helpen bij het krijgen van meer bezoekers op hun website. Talloze bedrijven kiezen er voor om SEO uit te besteden. Om die reden is er veel geld mee te verdienen.

71. Parkeerplaats verhuren

Woon je in een drukke stad en heb je een parkeerplaats over? Dan kun je deze zeer waarschijnlijk voor een goede prijs verhuren en hier extra geld mee verdienen. Dit wordt ook wel parksharing genoemd.

Het mooie aan parksharing is dat jij zelf de baas bent en blijft. Jij bepaalt wanneer jouw parkeerplaats beschikbaar is. Jij bepaalt wie je toelaat op jouw parkeerplaats. Je hebt dus in feite zelf in de hand hoe veel geld je verdient.

Tijd om jouw oprit aan het werk te zetten? Neem eens een kijkje op Parkpnp.com!

72. Producten promoten

Geld verdienen door het promoten van andermans producten of diensten. Kan dat? Ja, zeker! En je kunt hier onwijs veel geld mee verdienen.

Word jij moe van al die zeurende klanten? Geen zin om een band op te bouwen met leveranciers uit welk land dan ook? Heb je weinig startkapitaal? En wil je zelf geen voorraad hebben? Dan kan dit zomaar eens hét verdienmodel voor jou zijn!

Hoe en waar te beginnen? Via onderstaande button. Duizenden mensen gingen je voor en het heeft hun levens voorgoed weten te veranderen!

73. Spelling checken

Betrap jij jezelf er wel eens op dat je anderen corrigeert of heb je simpelweg een talenknobbel? Je kunt hier geld mee verdienen door teksten te controleren op spellingsfouten.

Ondanks alle spellingscontroles en autocorrecties op de mobiele apparaten van vandaag de dag worden er nog onwijs veel fouten gemaakt. En spelfouten staan toch niet zo netjes. Om die reden kiezen mensen ervoor om hun teksten na te laten kijken op taalfouten.

Ook zijn er veel organisaties die de teksten op hun websites willen laten checken op spelling. Een foutje is snel gemaakt, maar komt natuurlijk niet zo professioneel over!

74. Handelen in kunst

Misschien niet de meest voor de hand liggende optie, maar wel een manier waar je veel geld mee kunt verdienen: kunst verhandelen. Als je een mooie kunstwerken weet te bemachtigen, kunnen deze stukken je behoorlijk wat geld opleveren. Je moet dan wel enige kennis in huis hebben. Er zijn namelijk ook veel replica’s in omloop.

Ben je zelf een creatieveling? Dan kun je natuurlijk ook zelf kunstwerken maken en deze te koop aanbieden. Anyway, wil je meteen aan de slag? Op websites als Catawiki kun je kunst kopen en ook verkopen.

75. Aardbeien verkopen

Aardbeiden behoren tot het favoriete fruit van vele Nederlanders, met name in de warme zomermaanden. Kijk eens of je een grote partij aardbeien kunt overnemen van teler.

Het is namelijk vaak zo dat zijn een hoop ‘B‘ aardbeien op voorraad hebben, welke niet geschikt zijn voor de verkoop in supermarkten. Er is helemaal niets mis met deze aardbeien. Vaak komt het simpelweg door het uiterlijk.

Deze aardbeien zijn dus prima te gebruiken en jij kunt hier geld mee verdienen. Als je een partij goedkoop op de kop weet te tikken, dan kun je ze makkelijk met winst verkopen. Wie wil er nou geen heerlijke aardbeien in de zomer?

76. Geld verdienen met verhuizen

Draai jij je hand niet om voor een beetje tilwerk en ben je op zoek naar een goed alternatief voor de sportschool? Denk er dan eens over na om je hulp aan te bieden met verhuizen.

Als je toevallig ook nog eens een grote auto of misschien zelfs een bus ter beschikking hebt, kun je echt veel mensen helpen met verhuizen. Ben jij een doorzetter? Dan kun je hier leuk mee verdienen. Naast je uurtarief kun je ook om kilometervergoeding vragen.

Wil je het echt serieus aanpakken? Start dan een heuse verhuisbusiness.

77. Telemarketing

Telemarketing is het verkopen of promoten van diensten of producten via een telefoongesprek. Je kunt hiermee natuurlijk geld verdienen door aan de slag te gaan bij een callcenter. Maar wist je dat je dit werk ook prima vanuit huis kunt doen? Je hoeft dan dus niet elke dag op en neer te reizen naar je werk.

Er zullen altijd bedrijven zijn die op zoek gaan naar telemarketeers. Op vrijwel alle vacaturesites vind je hier dan ook vacatures voor en waarschijnlijk kun je dus lekker snel starten met verdienen!

78. Geneesmiddelenonderzoek

Niet bang voor een prikje of voor het ziekenhuis? Overweeg dan eens om deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek of andere medische onderzoeken.

Omdat er veel vraag is naar bepaalde medicijnen en hier soms een hoge tijdsdruk achterzit, betalen bedrijven veel geld aan deelnemers. Zeker wanneer bijwerkingen verwacht worden.

Maakt dat jou niets uit? Dan kun je hier snel geld mee verdienen. Bovendien geldt er in Nederland altijd een strenge wet- en regelgeving bij dergelijke onderzoeken. Dus echt onveilig zal het niet zijn.

79. Casino

Mijn voorkeur gaat zeker niet uit naar deze methode, maar het kan zeker een van de snelste manieren zijn om veel geld te verdienen. Er zijn tegenwoordig zelfs heuse beroepsgokkers. Je kunt ervoor kiezen om naar een fysiek casino te gaan, maar online kun je direct vanuit huis aan de slag.

Wees je echter van bewust van de risico’s en van het feit dat het casino op de lange termijn altijd zal winnen. Het is niet voor niets dat veel casino’s mega winstgevende ondernemingen zijn.

80. Maak een online cursus

Met je eigen online cursus kun je onwijs veel geld verdienen. Jia Ruan, Kjell Fruytier en Mitchell Weijerman lopen helemaal binnen met hun masterclasses!

Ben jij een expert in een bepaald vakgebied en heb je talent voor het vereenvoudigen en uitleggen van instructies? Dan kun je er net als bovenstaande heren voor kiezen om je eigen online cursus in elkaar te zetten.

Als jij goed kan presenteren en jouw bewezen expertise goed kan uitleggen, dan willen mensen graag van je leren. Een diploma of bijzondere opleiding is niet nodig. Kijk maar naar high school drop-out Boyd Hoek.

81. Maaltijden bezorgen

Het bezorgen van maaltijden voor bijvoorbeeld een sushitent, patatzaak op de plaatselijke pizzeria is een hele simpele manier om wat extra geld in het laatje te brengen.

Je hoeft hiervoor simpelweg alleen maar naar een paar adressen te rijden met maaltijden. En werkelijk iedereen met een (scooter)rijbewijs kan dit. Verwacht er alleen niet stinkend rijk mee te worden!

82. SEA

SEA staat voor Search Engine Advertizing. Komt dat bekend voor? Dat kan kloppen, we hadden het eerder namelijk al over SEO. In tegenstelling tot SEO richt je je met SEA niet op de organische resultaten in Google, maar betaal je voor bezoekers door middel van advertenties.

Als je als internet marketeer snel geld wilt verdienen, kan SEA de oplossing bieden. Bied jij bijvoorbeeld producten te koop aan op jouw website, maar heb je onvoldoende bezoekers? Dan kun je met SEA het aantal bezoekers, en indirect dus jouw website, een flinke boost geven.

Beetje onduidelijk allemaal? SEO, SEA.. Dat begrijp ik! In onderstaand artikel ga ik dieper in op de verschillen tussen de twee en waarom beide technieken belangrijk kunnen zijn.

>> Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

83. Vraag geld voor je vriendschap

Wellicht dat je nu een beetje raar naar je scherm kijkt, maar het bestaat echt. Er zijn mensen die hun vrienschap te koop aanbieden op websites als RentAFriend. Er zijn zelfs mensen die beweren dat ze hier meer dan €2000 per week mee verdienen.

Het gangbare tarief op RentAFriend ligt zo tussen de €10 en €75 per uur. Maar wie weet ben jij de bestie die iemand zijn hele leven al had willen hebben en maak je een serieuze klapper. De ‘vriendschap’ krijg je er dan gratis bij!

84. Geld verdienen met tuinieren

Als tuinman kun je snel extra geld verdienen en er zijn talloze opties. Je hoeft niet per se mega ervaren te zijn, grasmaaien en onkruid wieden moet namelijk ook gebeuren.

Mocht je wel ervaring hebben, kun je het groter aanpakken en tuinen aanleggen of volledig opnieuw inrichten. Misschien kun je zelfs een eigen bedrijfje starten?

85. Folders verspreiden

Klinkt natuurlijk behoorlijk saai en waarschijnlijk irriteer je je zelf aan al die folders, maar er zijn bedrijven die veel geld betalen voor het uitdelen van folders en ander promotiemateriaal.

Stel dat je in het weekend 4 tot 5 uurtjes werkt, dan kun je al gauw tussen de €35 en €50 per duizend verspreide folders verdienen. Niet slecht toch? Anders ben je dit soort bedragen in het weekend waarschijnlijk aan het uitgeven in plaats van verdienen.

86. Verhuur je auto

Heb je een auto, maar gebruik je hem niet dagelijks? Overweeg dan eens om hem te verhuren op de dagen dat je hem niet gebruikt.

MyWheels en SnappCar zijn de 2 meest bekende Nederlandse platformen die huurders en verhuurders samenbrengen. Op beide website kun je jouw auto kosteloos aanbieden. Wanneer je auto wordt verhuurd, betaal je een kleine bijdrage.

Als je op deze manier geld wilt verdienen, raad ik je aan om je auto op beide websites aan te bieden. Zo is de kans groter dat je je auto zult verhuren en heb je snel door welke van de 2 het beste bij je past.

87. Slogans schrijven

“Geld moet rollen, het liefst mijn kant op.” Aangezien jij inmiddels bij de 87e manier van geld verdienen beland bent, heb je jouw ideale optie misschien nog niet gevonden en ben je het waarschijnlijk eens met deze slogan.

Wist je dat je geld kon verdienen met het schrijven van dit soort slogans? Er bestaan verschillende websites die je betalen voor het schrijven van slogans voor bedrijven. Op de ene website zul je per slogan betaald worden en op de andere website worden wedstrijden georganiseerd. De winnaar met de beste slogan wint een groot geldbedrag.

Ik zou zeggen: “Just Do It

88. Internet ondernemer

Verschillende internetondernemers en digitale nomaden lopen helemaal binnen. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, zijn er talloze manieren om geld te verdienen op het internet. In een aantal gevallen zelfs zonder eigen product, dienst of klanten!

Kies een verdienmodel en een niche. Verdiep je hier goed in en ga elke dag bouwen aan je business. Concentreer je in de beginfase niet op het geld, maar op de kwaliteit van je content en de waarde die je levert.

Wanneer je consistent bent en geduld hebt, is de kans groot dat je net als andere internet ondernemers succesvol zult worden en je geld online gaat verdienen.

89. Wenskaarten schrijven

Ik denk dat je het hoogste pay-per-word tarief voor schrijvers zult vinden in de wenskaartindustrie. Weet jij een goede, unieke, grappige, leuke of simpelweg originele tekst de schrijven voor op wenskaarten. Dan kunnen 10 woorden je honderden euro’s opleveren.

Er zijn online verschillende netwerken te vinden waarop jij jouw zelfgemaakte kaarten kunt aanbieden.

90. Geld verdienen met kalligrafie

Zegt iedereen altijd tegen je dat je een prachtig handschrift hebt? Dan is het een goed idee om hier serieus mee aan de slag te gaan en deze vaardigheid te gaan verkopen.

Naast het verkopen van je eigen werk kun je het ook aan andere mensen leren en hier geld voor vragen.

Het beginnen van een kalligrafiebedrijf is laagdrempelig en de opstartkosten zijn minimaal. Als je echt goed bent, kun je zomaar eens meer dan €60.000 per jaar verdienen.

91. Muziekleraar

Kon jij eerder pianospelen dan lopen? Kom je uit een mega muzikaal gezin en is muziek je grootste passie. Hoe mooi is het dan om de liefde voor een instrument met iemand anders te delen? In mijn ogen is het worden van muziekleraar een geweldige manier om extra geld te verdienen.

Er zitten bovendien veel voordelen aan. Zo kun je zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je dit doet. En het is ook helemaal aan jezelf wanneer je les geeft.

Daarnaast zijn de mogelijkheden op het internet tegenwoordig eindeloos en kun je er allerlei verdienmodellen aan hangen. Zo kun je een eigen website beginnen, een kanaal of YouTube of misschien zelfs een eigen cursus opbouwen.

92. Investeer in een bedrijf

Een andere manier om geld te verdienen is door te investeren in een bedrijf. Je kunt dit doen door een x bedrag te lenen aan een startende onderneming. In ruil voor het geïnvesteerde bedrag ontvang je rendement. Vaak zijn kleine bedrijven op zoek naar dit soort investeren omdat zij dit nodig hebben om te groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op investeerders.nl lees je alles wat je moet weten.

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

93. Beleggen via Mintos

Mintos is een online P2P investeringsplatform waar je kunt investeren in leningen. Als het ware speelt Mintos een faciliterende rol tussen leners en uitleners en is op het gebied van peer to peer leningen de marktleider in Europa. Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden en een rendement van 12% is geen uitzondering.

Beleggen via Mintos is gratis en er zijn dus geen kosten voor het storten, investeren of uitbetalen van geld. Aanmelden is eenvoudig. Iedereen boven de 18 jaar kan een account aanmaken en geld storten kan via iDeal.

Disclaimer: Beleggen is nooit zonder risico’s. Houd er rekening mee dat je ook (een deel van) je geld kunt verliezen.

94. Geld verdienen met strijken

Het lijkt misschien vergezocht en misschien zelfs te mooi om waar te zijn, maar mensen besteden het strijken van hun kleding maar wat graag uit. Een prima manier om wat extra geld in het laatje te brengen!

Je haalt de kleding die gestreken moet worden op en zodra je klaar bent, breng je het weer netjes terug naar jouw opdrachtgever. Hoe makkelijk kan het zijn?

En als je een beetje kunt multitasken kun je je tijd tijdens het strijken ook nog eens goed benutten. Denk hierbij aan het volgens van een videotraining of het beluisteren van podcasts of audioboeken.

95. Event planner

We houden allemaal wel van een goed feestje, toch? Hoe tof zou het zijn om geld te verdienen met het organiseren en plannen van feesten voor andere mensen! Als event planner is dat jouw realiteit en je kunt dit werk grotendeels vanuit huis doen.

Ik heb goed nieuws voor je: het is nooit te laat om event planner te worden! Je hebt hier geen opleiding voor nodig en hoeft niet te beschikken over bijzondere kennis. Ook je leeftijd en achtergrond doen er niet toe.

Lijkt dit je wat? Neem dan eens een kijkje op eventplanner.nl!

96. Geld verdienen als figurant

Als figurant speel jij een bijfiguur zonder inhoudelijke rol op de set van een tv-serie, film of reclamespot en kan een leuke manier zijn om extra geld te verdienen.

Doorgaans krijg je als figurant een dagvergoeding van zo’n €50 voor je diensten. De vergoeding kan uiteraard verschillen per opdracht. Veel geld is het niet, maar wie weet lukt het je om door te breken als echte acteur. Er zijn veel bekende voorbeelden van acteurs die ooit begonnen zijn als figurant. Dus onmogelijk is het zeker niet!

97. Online coaching

Heb jij veel ervaring in een bepaald werkveld of ben jij de éxpert op een bepaald gebied? Misschien is het dan een goed idee om anderen via het internet te gaan coachen en jouw expertise aan hen door te geven.

Tegenwoordig zijn veel mensen op zoek naar een coach en hier is dan ook voldoende geld mee te verdienen. De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Denk hierbij aan zaken als internet marketing, afvallen, het leren spelen van een muziekinstrument, ondernemen, etc.

Waarom zou je het niet doen? Je kunt dit namelijk lekker vanuit huis oppakken en er anderen mee verder helpen.

98. Verkoop je oude telefoon

De kans is groot dat jij ergens nog een oude telefoon hebt liggen die het nog prima doet. Verkopen die handel! Het kan zomaar eens zijn dat je er nog veel geld voor krijgt en waarschijnlijk is de koper er nog erg blij mee ook.

Neem eens een kijkje op Rebuy.nl of GreenMobile.nl!

99. Geld verdienen met Pinterest

Pinterest wordt vaak gebruik door mensen om inspiratie op te doen. Het werkt als het ware als een soort prikbord waar je foto’s, video’s en teksten op kunt plaatsen. Wanneer je veel volgers hebt op dit platform, kun je hier geld mee verdienen.

Geld verdienen met Pinterest doe je aan de hand van sponsoring. Wanneer jij bijvoorbeeld duizenden volgers hebt, ben jij interessant voor bedrijven en marketeers. Je krijgt dan betaald om advertentieruimte op jouw pagina beschikbaar te stellen. Het kan oplopen tot zo’n €10 per dag. Niet verkeerd toch?

100. Crowdsourcing

Last but not least, crowdsourcing!

Online geld verdienen met crowdsourcing is een slimme verdienmethode waarmee je vanuit huis geld kunt verdienen. Steeds meer bedrijven schakelen de hulp in van freelancers die bijvoorbeeld meedenken bij productverbeteringen, verschillende marketing processen ondersteunen of simpelweg bedrijfslogo’s ontwerpen.

Je kunt geld verdienen met crowdsourcing door je aan te melden bij een online crowdsourcing platform, zoals Battle of Concepts, en daar je ideeën en diensten te delen. Geld verdienen doe je dus door ideeën te bedenken en dit te verkopen.

Als je een creatief brein hebt, is crowdsourcing een leuke manier om vanuit huis geld te verdienen. Rijk zul je echter niet van worden. Als dat wel de bedoeling is, vind je via onderstaande link een beter idee waarmee je wel de weg naar financiele vrijheid zult vinden!

Start vandaag met geld verdienen!

Je hebt nu gelezen wat de 100 beste manieren zijn om geld te verdienen. Wat de reden ook mag zijn dat jij op zoek ging naar manieren om geld te verdienen, hopelijk heb je voldoende inspiratie uit dit artikel gehaald en lukt het jou om aan de hand van deze ultieme handleiding geld te gaan verdienen. Al moet ik zeggen dat ik daar wel vertrouwen in heb! =)

Misschien vraag je je af welke methode ik adviseer. Als je het mij zou vragen, zou ik zeggen: affiliate marketing!

Affiliate marketing is in mijn ogen hét gouden verdienmodel en geeft je de beste ROI (Return on Investment). Met een paar tientjes heb je namelijk je business al up and running en het mooie aan deze methode is dat je oneindig kunt opschalen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.

Wat zonder twijfel de makkelijkste en snelste manier is om geld te gaan verdienen met affiliate marketing is door de online videotraining van Jacko Meijaard te volgen. In zijn cursus, de Affiliate Marketing Revolutie, kun je elke muisklik van Jacko volgen en legt hij je stap voor stap uit hoe jij een mooi passief inkomen via het internet kunt opbouwen door middel van een super winstgevende affiliate marketing business op te zetten.

Ben je na het volgen van de cursus niet tevreden en ben je het totaal niet eens met mijn advies? Geen zorgen! Er geldt namelijk een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico!

affiliate marketing revolutie

Geld verdienen met affiliate marketing?

Start vandaag met de Affiliate Marketing Revolutie en profiteer van de tijdelijke kortingsactie!

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *