Wat is LR Health & Beauty en hoe kun je er geld mee verdienen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

LR Health & Beauty timmert hard aan de weg en het is dan ook geen verrassing dat we de naam LR steeds vaker voorbij zien komen. Aangezien jij op deze pagina beland bent, is de kans groot dat je benaderd bent door een partner van LR en wil je waarschijnlijk graag meer weten.

Want wat is LR nou precies en wat houdt hun businessmodel in? Is LR betrouwbaar? En wellicht nog belangrijker, kun je echt geld verdienen met LR Health & Beauty en hoe werkt dat dan?

Alle vragen worden beantwoord op deze pagina en na het lezen van dit artikel weet jij alles wat je zou moeten weten. Is dat precies wat je zoekt? Lees dan snel verder!

Inhoudsopgave

Wat is LR Health & Beauty

LR Health & Beauty is één van de grootste ondernemingen in Europa op het gebied van directe verkoop met wereldwijd ruim 300.000 actieve partners. LR is gespecialiseerd in producten uit de volgende evergreen markten:

 • Gezondheid & Voeding
 • Lichaamsverzorging
 • Schoonheid

Het bedrijf werd opgericht in 1985 als LR Cosmetic door Helmut Spikker en Achim Hickmann in Ahlen (Westfalen, Duitsland) waar het hoofdkantoor en de productie vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn.

LR Health & Beauty is inmiddels actief in 29 landen en in de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de meest succesvolle directe verkoopbedrijven in Europa.

Sinds de oprichting heeft LR erg sterke verkoopcijfers neer weten te zetten. In 2015 werd LR Health & Beauty door Seldia (European Direct Selling Organisation) uitgeroepen tot Company of the Year.

Al 35 jaar succesvol

Het succes van LR Health & Beauty is geen toeval. Het motto van het bedrijf is ‘More Quality For Your Life’ en LR biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar leven positief en blijvend te veranderen. Bij LR ligt de focus namelijk op de verbetering van levenskwaliteit.

De producten van LR worden in Duitsland geproduceerd in de hypermoderne laboratoria van het bedrijf. Het productieproces staat onder toezicht van o.a. SGS INSTITUT FRESENIUS en de IASC (International Aloe Science Council), onafhankelijk en gerenommeerde testinstituten die de kwaliteit van de LR producten regelmatig controleren.

Ook dragen de producten van LR Health & Beauty met trots het kwaliteitskeurmerk ‘Made in Germany’ en het is dus duidelijk dat het bedrijf niets aan het toeval overlaat.

Begrijpelijk ook! Zonder een duidelijk plan en een duidelijke visie slaag je er als bedrijf niet in om 35 jaar lang succesvol te zijn.

Hoe kun je geld verdienen met LR Health & Beauty?

Je weet nu wat LR is en je hebt gelezen over hun successen, maar dat is natuurlijk niet het enige wat je wilt weten. De kans is groot dat mensen je verteld hebben dat je er geld mee kunt verdienen en er zelf ook succesvol mee kunt worden.

Geld verdienen met LR Health & Beauty is zeker mogelijk! Om geld te verdienen met LR zul je echter eerst partner moeten worden. Aanmelden kan via de LR partner die jou benaderd heeft of via de website van LR.

Eenmaal aangemeld kan je op de volgende 2 manieren geld verdienen:

 • Directe verkoop van producten
 • Aanmelden van nieuwe partners

Tijd om er eens wat dieper in te duiken!

Directe verkoop van producten

De eerste manier om geld te verdienen met LR Health & Beauty is door LR producten te verkopen. Als partner van LR kun jij de producten van LR tegen inkoopwaarde inkopen en voor de verkoopprijs verkopen.

De inkomsten van een partner (de handelsmarge) uit de directe verkoop van producten bedraagt ongeveer 40%. De prijs waaraan jij de producten doorverkoopt aan jouw klanten is dus ongeveer 40% hoger dan de prijs die jij bij LR betaalt.

Je kunt de producten zelf bestellen bij LR Health & Beauty en ‘fysiek’ doorverkopen aan je klanten of je kunt je klanten laten bestellen in jouw eigen LR webshop. Als partner van LR krijg je namelijk een eigen webshop die volledig up to date wordt gehouden door LR.

Voorbeeld inkomsten uit directe verkoop

Aanmelden van nieuwe partners

Een andere manier van geld verdienen met LR Health & Beauty is het aanmelden van nieuwe partners. Dit verdienmodel wordt ook wel network marketing of Multi Level Marketing genoemd. Naast de inkomsten uit de directe verkoop van producten word je bij LR dan namelijk ook beloond aan de hand van een uniek bonusconcept.

Afhankelijk van de hoogte van jouw eigen omzet word je bonusniveau berekend. Over de omzet van de door jou aangemelde partners ontvang je een differentiebonus, ook wel verschilbonus genoemd.

Dit systeem is eigenlijk vrij simpel en het woord zegt het zelf eigenlijk al. De verschilbonus wordt berekend op basis van het verschil tussen jouw bonusniveau en de bonusniveaus van jouw partners.

Stel dat jouw bonusniveau 21% is en het bonusniveau van één van je partners is 11% dan ontvang je 21-11=10% verschilbonus over zijn of haar omzet. De bonus wordt uitgekeerd door LR en wordt dus niet uit de zak van je partners gehaald.

Het mooie aan dit systeem is dat je niet te maken hebt met lineaire groei, maar met progressieve groei en dat je het oneindig vaak kunt dupliceren. Een prachtige en bovendien eenvoudige manier om een passief inkomen op te bouwen!

Bonussysteem

Alleen een differentiebonus zou het concept natuurlijk niet uniek maken. Er zijn dan ook verschillende andere bonussen die je kunt verdienen. Zo ontvang je bijvoorbeeld ook bonus over je eigen omzet en een aantal voorbeelden van andere bonussen zijn de Fast Track Bonus, de autobonus, de leaderbonus en de bijzondere bonus.

Is LR Health & Beauty betrouwbaar?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Ja, LR Health & Beauty is 100% betrouwbaar!

Helaas worden Multi Level Marketing bedrijven zoals LR Health & Beauty regelmatig ten onrechte in verband gebracht of vergeleken met piramidespelen. Een piramidespel is echter in veel landen illegaal.

In het geval van LR hoef je je hier geen zorgen om te maken. Een bedrijf dat zich schuldig maakt aan illegale praktijken zou er logischerwijs niet in slagen om 35 jaar lang (succesvol) te bestaan.

Bovendien zouden wereldsterren en grote namen als Bruce Willis en Guido Maria Kretschmer natuurlijk geen samenwerking aangaan met een louche bedrijf. Beide heren werken al jarenlang vol trots samen met LR Health & Beauty.

Ook neemt het Duitse bedrijf zijn sociale verantwoordelijkheid. In 2009 werd het LR Global Kids Fund opgericht. Het LR GKF ondersteunt hulpprojecten voor kinderen in landen waarin LR actief is. Het doel is om kansarme kinderen te ondersteunen. Dit wordt gerealiseerd door ondersteuning te bieden aan gezondheids- en onderwijsprojecten.

More Quality For You Life

Zoals je eerder hebt gelezen, staat het verbeteren van de levenskwaliteit centraal en als partner van LR werk je volgens een eerlijk en transparant businessmodel met een uniek bonusconcept, waar bovendien een bijzonder interessant autoconcept aan gekoppeld is. De slogan luidt dan ook niet voor niets ‘More Quality For Your Life’.

De kansen zijn voor iedereen gelijk en de mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd. Hoe veel geld je gaat verdienen met LR Health & Beauty is helemaal afhankelijk van hoe veel tijd en energie je er zelf insteekt. LR heeft wereldwijd meer dan 300.000 actieve partners, ieder met zijn of haar eigen succesverhaal.

Carriereladder LR Health & Beauty

Partner worden bij LR Health & Beauty?

Je weet nu wat LR Health & Beauty is en op welke manieren je er geld mee kunt verdienen. Hopelijk zijn ook al je overige vragen beantwoord.

Wanneer je na het lezen van dit artikel nog steeds geïnteresseerd bent, kun je je dus met een gerust hart aanmelden bij de persoon die jou benaderd heeft.

Zelf ben ik al enige tijd partner bij LR en verdien er maandelijks een mooi passief inkomen mee. Er zijn geen risico’s of maandelijkse (financiële) verplichtingen en als je het mij vraagt, heb je met LR alles te winnen en werkelijk niets te verliezen!

Wil je toch nog meer weten of met mij in contact komen? Klik dan hier of laat hieronder een reactie achter.

Op naar More Quality For Your Life!

2 reacties op “Wat is LR Health & Beauty en hoe kun je er geld mee verdienen?

  1. Hoi A M,

   Nee, dropshipping is een ander verdienmodel. In onderstaand artikel vind je meer info over dropshipping.

   >> Geld verdienen met dropshipping

   Verder belangrijk om te weten dat je als partner van LR niet voor LR werkt, maar met LR. Het businessmodel wat LR hanteert heet Network Marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *